Koji parfem najbolje opisuje vaš horoskopski znak?

Foto: Artssy AI

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

U OVOM članku vam pomažemo pronaći savršen parfem za vaš horoskopski znak kako biste istaknuli svoju osobnost na jedinstven način. Uz pravi miris vaše samopouzdanje će porasti i svi će se okretati za vama.

Ovan - Chypre voćni parfemi

Ovnu odgovara energičan i živahni miris. Chypre parfemi imaju oštar i sofisticiran miris, kojem toplinu daju voćne note. Chypre voćni parfemi s bergamotom, breskvom i pačulijem savršeno pristaju uz vatrenu prirodu Ovna. Neki od primjera ovakvih parfema su Dior Miss Dior Cherie i Giorgio Armani Si. 

Bik - Orijentalni cvjetni parfemi

Bikovi vole luksuz i senzualnost. Orijentalni cvjetni parfemi s notama jasmina, ruže i vanilije odražavaju njihovu strastvenu, ali prizemljenu prirodu. Primjeri ovakvih parfema su Yves Saint Laurent Black Opium i Valentino Donna Born in Roma Intense.

Blizanci - Citrusni aromatični parfemi

Blizancima odgovaraju osvježavajući i energični mirisi. Citrusni aromatični parfemi s notama limuna, bergamota i ružmarina savršeno odražavaju njihovu znatiželju i razigranost. Neki od primjera ovakvih parfema su Lancôme Aroma Tonic i Lush Karma.

Rak - Cvjetni vodeni parfemi

Rakovi vole mirise koji pružaju osjećaj sigurnosti i udobnosti. Cvjetni vodeni parfemi s notama lotosa, ljiljana i mošusa odražavaju njihovu emotivnu i intuitivnu prirodu. Primjeri ovih parfema su Armani Acqua Di Gioia i Guess 1981 Indigo for Women. 

Lav - Orijentalni začinski parfemi 

Lavovi vole biti u središtu pažnje i uživaju u raskošnim mirisima. Orijentalni začinski parfemi s notama cimeta, klinčića i jantara odišu kraljevskom elegancijom. Neki od parfema s ovim notama su Estée Lauder Youth-Dew i Guerlain Shalimar.

Djevica - Cvjetni zeleni parfemi

Djevici odgovaraju mirisi koji naglašavaju njezinu praktičnost i perfekcionizam. Cvjetni zeleni parfemi s notama zelene trave, magnolije i sandalovine odražavaju njihovu sofisticiranost i skromnost. Primjeri su Gucci Envy Eau de Parfum i Hermès Amazone.

Vaga - Cvjetni voćni parfemi

Vagama odgovaraju harmonični i uravnoteženi mirisi. Cvjetni voćni parfemi s notama ljubičice, maline i kruške savršeno odražavaju njihovu ljubaznost i eleganciju. Neki od parfema koji sadrže ove note su Paco Rabanne Lady Million i Irresistible Givenchy. 

Škorpion - Orijentalni drvenasti parfemi

Škorpionima odgovaraju zavodljivi i mistični mirisi. Orijentalni drvenasti parfemi s notama tamjana, ouda i kože savršeno pristaju uz njihovu strastvenu i tajanstvenu prirodu. Neki od takvih parfema su Mugler Alien Goddess i Tom Ford Oud Wood. 

Strijelac - Drvenasti začinski parfemi

Strijelčevi vole avanture i otkrivanje novih stvari. Drvenasti začinski parfemi s notama kardamoma, vetivera i cedra pružaju im osjećaj slobode i uzbuđenja. Parfemi koji uključuju neke od ovih nota su Yves Saint Laurent Splendid Wood i Tom Ford Japon Noir.

Jarac - Zemljani i drvenasti parfemi

Jarčevi preferiraju klasične i sofisticirane mirise. Parfemi sa zemljanim i drvenastim notama pačulija, hrasta i mahovine odražavaju njihovu ambicioznost i upornost. Neki od ovih parfema su The Merchant of Venice Patchouli Indonesia i Hermès H24 Eau de Parfum. 

Vodenjak - Aromatični fougere parfemi

Vodenjacima odgovaraju nekonvencionalni i jedinstveni mirisi. Aromatični fougere parfemi s notama lavande, geranija i mošusa ističu njihovu kreativnost i originalnost. Primjeri fougere parfema su Yardley English Lavender i Tom Ford Beau de Jour. 

Ribe - Cvjetni mošusni parfemi

Ribe vole nježne i sanjive mirise koji odražavaju njihovu emotivnost. Cvjetni mošusni parfemi s notama jasmina, ljubičice i bijelog mošusa pružaju im osjećaj utjehe i romantike. Parfemi koji sadržavaju ove note su Guerlain Aqua Allegoria Flora Salvaggia i The Body Shop White Musk. 

Pročitajte više