Ljudi rođeni u ovim znakovima imaju kratak fitilj i problem s bijesom

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KADA je netko iz vaše okoline stalno uzrujan i ljut, ne želite biti u njegovoj blizini. Nastojite izbjegavati takve ljude jer nikad ne znate kad će planuti. Ovo je lista horoskopskih znakova koji bi trebali razmisliti o pohađanju tečaja za upravljanje bijesom jer se često ljute i uzrujavaju se oko sitnica.

Ovan

Ovnovi su najljući znak horoskopa i dovoljna je sitnica da planu. Sve ih ljuti, a najviše situacije koje zahtijevaju strpljenje koje oni nemaju. Mogu ih izbaciti iz takta spori vozači, dugo čekanje u redu, a pobjesne i ako im se netko suprotstavi. Iako se lako naljute, brzo se i umire. Tada se ponašaju kao da se ništa nije dogodilo i kao da vam maloprije nisu prijetili i psovali sve po spisku.

Lav

Iako su velikodušni i dobronamjerni, ne želite biti u njihovoj blizini kada se naljute ili, još gore, biti uzrokom njihovog bijesa. Ako im nešto nije po volji, obuzet će ih ljutnja i tada će početi galamiti, urlati, pa čak i prijetiti. U ljutnji su sposobni svašta kazati i napraviti, zbog čega ih kasnije grize savjest. Strastveni su i teško im je obuzdati bilo kakve emocije, pa tako i ljutnju.

Blizanci

Temperamentni su i nestrpljivi pa ih nije teško naljutiti. Kad se uzrujaju, postaju glasni, svadljivi i neugodni. U dugom i žustrom monologu nabrojit će vam što sve s vama nije u redu, a brzo će s vas prijeći na druge teme koje ih ljute pa će se obrušiti na rodbinu, susjede, političare i cjelokupni ljudski rod. Umire se nakon što sve izbace iz sebe i tada svoj ispad pokušavaju preokrenuti na šalu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.