Mladi Mjesec donosi velike promjene za ova četiri horoskopska znaka

Foto: YouTube Screenshot

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

MLADI Mjesec odvit će se 28. srpnja u samouvjerenom i odvažnom Lavu, potičući nas da preuzmemo konce života u svoje ruke. Ovo je vrijeme velikih promjena i novih početaka. Ovaj mladi Mjesec ima nevjerojatan potencijal pa započnite nešto novo na ovaj dan i odvažite se na nešto što dugo planirate, ali dosad niste imali hrabrosti provesti u djelo. Doznajte na koje će znakove nadolazeći mladi Mjesec imati najviše utjecaja.

Bik

Mladi Mjesec potaknut će vas da se suočite sa svojim najdubljim strahovima i nesigurnostima. Ostvarenje egzistencijalne sigurnosti postat će vam prioritet pa će oni koji nemaju riješeno stambeno pitanje početi razmišljati u tom smjeru. Ovaj će vas Mjesec inspirirati na preispitivanje dosadašnjih odluka vezanih uz dom i obitelj i, u konačnici, na promjenu stavova.

Lav

Osjećate želju za promjenama, a najlakše će vam biti osvježiti imidž i promijeniti frizuru ili način odijevanja. Osjećate da niste osoba koja ste bili i da su vam se prioriteti promijenili. Shvatit ćete da ne želite gubiti vrijeme na odnose i situacije koje vas više ne usrećuju i stavit ćete sebe na prvo mjesto. To će vas ohrabriti da okrenete novu stranicu u poslovnom ili ljubavnom životu.

Škorpion

Doživjet ćete vrhunac popularnosti. Mjesec će biti u vašoj desetoj kući javnosti pa ćete se naći u centru pažnje. Sada je vrijeme da budete hrabri kada je u pitanju vaš profesionalni status. Ako vam karijera stagnira, inicirajte promjene. Prijavite se na natječaj za željeni posao ili zatražite promaknuće. Put do vrha neće biti lagan, no odlučnost i upornost pomoći će vam da ostvarite ambicije.

Vodenjak

Ovaj mladi Mjesec bacit će novo svjetlo na intimne i profesionalne odnose pa ćete osjetiti potrebu da mijenjate ono čime niste zadovoljni. Shvatit ćete do koga vam je stalo i tko je na vašoj strani i čuva vam leđa, a koga biste se trebali paziti. Doći ćete do važnih spoznaja o ljudima kojima ste okruženi i to ćete iskoristiti za poboljšanje kvalitete svog života.

Pročitajte više