Najsretniji su kao samci: Tri horoskopska znaka koja ne vole biti u vezi

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NE postoji ništa usamljenije nego biti u lošoj vezi, a neki ljudi to dobro znaju. Mir i harmonija su njihov prioritet i ne žele gubiti vrijeme na ljude koji ih nisu zaslužili. Ovi horoskopski znakovi ne vole biti u vezi i najsretniji su kao samci. 

Vodenjak

Vodenjaci su pravi individualci i nikad se ne boje izaći iz okvira. Za njih su sloboda i neovisnost neprocjenjive vrijednosti. U vezi, Vodenjaci se mogu osjećati kao da ih nešto guši ili ograničava, dok kao samci mogu istraživati svijet i slijediti svoje strasti bez ikakvih kompromisa. Ako su sami, mogu se potpuno posvetiti svojim projektima, idejama i ciljevima.

Blizanci

Blizanci su društveni leptiri koji vole razgovarati sa svima i istraživati nove mogućnosti. U vezi se mogu osjećati ograničeno ako im je partner previše zahtjevan ili previše ozbiljan. Ali, kao samci, Blizanci mogu upoznavati nove ljude i uvijek imati nešto novo za istražiti. Njihova znatiželja i avanturistički duh najbolje dolaze do izražaja kad su slobodni.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj neovisnosti i strasti za samostalnošću. U vezi se mogu osjećati frustrirano ako primijete da su, u bilo kojem obliku, ograničeni ili kontrolirani. Kao samci, Ovnovi mogu u potpunosti vladati svojim životom i slijediti svoje ciljeve bez kompromisa. Vole biti vođe vlastite sudbine i samostalno donositi odluke koje ih vode prema uspjehu.

Pročitajte više