Osobe rođene u ovim znakovima žude za divljenjem od svojih partnera

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI znakovi zodijaka prirodno traže pažnju i divljenje od svojih partnera. Oni napreduju kad se osjećaju voljeni, cijenjeni i u centru pažnje, a potvrda i komplimenti su im izuzetno važni u vezi. Evo koji su to znakovi.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj snažnoj želji za priznanjem i divljenjem. Vladani Suncem, koje simbolizira ego i samosvijest, Lavovi se osjećaju najbolje kada su u centru pažnje. Njihova karizma i šarm često ih čine prirodnim vođama, ali to također znači da traže stalne potvrde svoje vrijednosti od partnera. Lavovi žele partnera koji će ih obožavati i cijeniti zbog njihovih kvaliteta, a komplimenti i pohvale im pomažu da se osjećaju voljeno i sigurnije u vezi.

Vaga

Vage su znak kojim vlada Venera, planet ljubavi i ljepote. Kao takve, one su prirodno sklone romantici i partnerstvu te žele biti cijenjene zbog svoje elegancije, šarma i socijalnih vještina. Vage traže divljenje od svojih partnera jer im to daje osjećaj vrijednosti i potvrđuje njihovu važnost u vezi.

Oni žele održavati harmoniju i ravnotežu u odnosima, a kad partner izražava divljenje prema njima, Vage se osjećaju zadovoljnije i sretnije. Potrebna im je stalna potvrda da ih partner cijeni i vidi njihovu ljepotu, kako unutarnju, tako i vanjsku.

Blizanci

Blizanci su znak zračnog elementa kojim vlada Merkur, planet komunikacije. Napreduju u vezi kroz intelektualnu stimulaciju i društvene interakcije. Blizanci od partnera traže divljenje zbog svoje sposobnosti da briljiraju u razgovorima i zabave druge.

Njihova društvena priroda čini ih šarmantnima, a komplimenti o njihovom duhovitom umu, inteligenciji i komunikacijskim vještinama pomažu im da se osjećaju voljenima. Žele partnera koji će ih hvaliti zbog njihovih verbalnih sposobnosti i znanja.

Strijelac

Strijelci su vođeni Jupiterom, planetom ekspanzije i optimizma. Entuzijastični su, avanturistički i uvijek teže proširiti svoje horizonte. Žele partnera koji će se diviti njihovoj otvorenosti, slobodoumnosti i neograničenoj ljubavi prema životu.

Oni se osjećaju voljenima kad njihov partner prepoznaje i hvali njihove avanturističke sklonosti, filozofski um i pozitivan stav prema životu. Divljenje prema njihovim putovanjima, znanju ili filozofiji donosi im osjećaj priznanja i podrške.

Pročitajte više