Ova 4 horoskopska znaka nazivaju "bogovima seksa"

Foto: Shutterstock

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

OVI HOROSKOPSKI znakovi bude strast, zrače velikom ljubavnom energijom, rasplamsavaju vatru i ostavljaju dobar dojam tijekom seksa.

4. Škorpion

Škorpioni su vrlo tajanstveni pa će svoje najdublje seksualne želje dijeliti samo s bliskim osobama. No jednom kad zapalite plamen s ovim znakom, budite na oprezu, jer Škorpioni nisu vatreni, već vodeni znak. Tako s njima ili plivate ili ćete se nasukati.

3. Ribe

Ribe ne moraju nužno biti vješti ljubavnici, ali njihovoj mašti u spavaćoj sobi nema kraja. Ako želite da vam tijekom seksa sva osjetila budu aktivirana, Ribe su vaš idealni partner. No ako tražite partnera koji će preuzeti kontrolu u spavaćoj sobi, za to baš i nisu.

2. Lav

Lavovi obožavaju biti u centru pažnje, a tako je i u krevetu. Oni znaju točno što žele i kako da to dobiju. Za razliku od Riba, Lavovi obožavaju biti dominantni, pa i u krevetu, stoga budite spremni ispunjavati im želje. No kada primijete da u nečemu uživate, potrudit će se da tako bude baš svaki put.

1. Vaga

Vjerujemo kako ste ostali iznenađeni sad kad znate tko je na broju 1, no Vage su vrlo strastvene osobe. Međutim, Vage su i vrlo rezervirane pa za njih vođenje ljubavi podrazumijeva predivno iskustvo. Drugim riječima, ako ste u potrazi za strastvenom ljubavi, Vaga je prava osoba za vas.

Pročitajte više