Ova tri horoskopska znaka jako se boje visine

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

POGLED s visina može biti predivan i zadivljujući, ali od samog pojma visine nekim ljudima počne se vrtjeti u glavi. Ova tri horoskopska znaka užasno se boje visina i izbjegavat će mjesta koja im izazivaju strah koliko god mogu. Za njih visine predstavljaju strah od gubitka sigurnosti, kontrole ili ranjivosti. Evo o kojim je znakovima riječ.

Rak

Rakovi se osjećaju nesigurno i ranjivo kada se nalaze na visokim mjestima. Boje se da bi doslovce mogli izgubiti tlo pod nogama i razmišljaju o najgorim scenarijima koji se, vjerojatno, nikada neće ostvariti. Strah od visina uvukao im se u kosti i, koliko god si pokušali objasniti da im se ništa neće dogoditi, strah je jači. 

Djevica

Visine i potencijalni pad prisiljavaju Djevice da razmišljaju o gubitku kontrole nad situacijom, životom ili drugim aspektima koje žele savršeno organizirati. Djevice osjećaju kao da ne mogu ništa kontrolirati dok su na visini jer znaju da mogu lako izgubiti ravnotežu i pasti, baš kao što im se planovi mogu naglo promijeniti. 

Škorpion

Visina škorpione podsjeća na ranjivost. Osjećaju se izloženo kada su na visokim mjestima. Ta izloženost za njih nije samo fizička i ne predstavlja samo strah od pada ili ozlijede. Visine za njih predstavljaju ranjivost u svim dijelovima života jer simboliziraju mogućnost da se nešto vrlo brzo promijeni, čak i ako oni ne žele tu promjenu.

Pročitajte više