Ove horoskopske znakove često progone prošle odluke

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PROŠLE odluke nas nekada znaju pratiti poput sjene. Bilo da je riječ o odabiru zanimanja, prekidu veze ili nekim manjim odlukama, svi smo barem jednom požalili zbog donesene odluke. Prema astrolozima, pet horoskopskih znakova je sklono ovom ponašanju, a u nastavku možete doznati koji su to. 

Rak

Emotivni i duboko vezani za prošlost, Rakovi su često nostalgični i skloni preispitivanju svojih odluka. Ako osjete da nešto nisu učinili kako su trebali, taj teret ih može dugo pratiti.

Vaga

Vage teže ravnoteži i harmoniji, stoga ih progoni svaka odluka koja je narušila tu ravnotežu. Po prirodi su analitične i često preispituju svoje odluke, razmatrajući sve moguće scenarije.

Škorpion

Iako su Škorpioni poznati po strasti i intenzitetu, oni su također jako introspektivni. Kada osjete da su donijeli pogrešnu odluku, o tome mogu dugo razmišljati jer teže savršenstvu i razumijevanju.

Djevica

Perfekcionisti po prirodi, Djevice žele sve učiniti ispravno. Kada osjete da nisu, mogu provesti sate, pa čak i dane, analizirajući što su mogle učiniti bolje.

Jarac

Odgovorni i samodisciplinirani, Jarci se oslanjaju na odluke kako bi izgradili temelje svojeg života. Ako osjete da su donijeli pogrešnu odluku, mogu se osjećati kao da su iznevjerili sebe ili svoje bližnje.

Pročitajte više