Ovi horoskopski znakovi alergični su na čišćenje

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

POSTOJI nekoliko znakova koji preferiraju kreativni nered. Dok neki od nas osjećaju zadovoljstvo u svježe usisanom tepihu ili uredno složenom ormaru, drugi se time ne zamaraju. Ako ste se ikada pitali zašto taj jedan vaš prijatelj ili član obitelji izbjegava čišćenje, možda ćete odgovor pronaći među zvijezdama. Istražimo koji će se znakovi radije izležavati pred televizorom, nego prati prozore.

Blizanci

Stalno mijenjajući interesi Blizancima donose toliko toga da rade i istražuju. Nije im stalo do prašine na polici jer u isto vrijeme mogu pročitati neku knjigu te pogledati film ili seriju. Čišćenje je za njih prilično dosadno i monotono.

Lav

Kao pravi kraljevi i kraljice zodijaka, Lavovi smatraju da imaju važnijih stvari koje trebaju raditi, kao što je odmaranje ili opuštanje. Nisu oni tu da brišu podove, oni su tu da sjaje. Ako nešto treba čišćenje, pronaći će nekoga tko će to rado učiniti umjesto njih.

Strijelac

Rođeni avanturisti, Strijelci su uvijek u pokretu. Ako su doma, razmišljaju o sljedećoj avanturi. U takvoj stalnoj žurbi nemaju vremena za čišćenje. Oni bi radije planirali sljedeći izlet u prirodu nego ribanje kuhinje.

Vodenjak

Vodenjaci su često zamišljeni i fokusirani na velike ideje. Dok razmišljaju o tome kako spasiti svijet ili izmisliti novu tehnologiju, mala stvar kao što je nered u sobi može lako proći ispod radara.

Ribe

Ribe su intuitivne i osjećajne, no njihov unutarnji svijet često je puno zanimljiviji od stvarnog svijeta. Tako mogu zaboraviti na čišćenje jer su zaokupljene svojim snovima, umjetničkim projektima ili meditacijom.

Pročitajte više