Ovi horoskopski znakovi najbrže se odljube od partnera

Screenshot: YouTube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI ljudi kunu se u vječnu ljubav, ali postoje i oni koji se odljube već nakon nekoliko tjedana veze. Takve osobe brzo gube zanimanje za partnera, a razloga može biti mnogo – možda im je dosadio, možda su pronašli nekog zanimljivijeg, a možda jednostavno nisu spremni za ozbiljnu vezu. U astrologiji se za ove znakove smatra da se najbrže odljube od partnera.

Blizanci

Blizanci mogu biti izuzetno nepredvidivi kada su u pitanju ljubav i veze. Brzo će se zaljubiti, ali će se vjerojatno jednako brzo i odljubiti. Mogu vam iznenada reći da vas više ne vole, čak i ako je vaša veza još uvijek nova i svježa. Ako ste u vezi s hirovitim Blizancem, pripremite se za neočekivano.

Vaga

I Vage se mogu brzo odljubiti od partnera. Ove nježne duše uvijek žude za romantikom, pa kada je nestane, teško im je ostati u vezi. Vage bi željele da njihova veza uvijek bude intenzivna i strastvena kao što je bila u prvim danima zaljubljenosti, pa uvijek iznova tragaju za tom početnom iskrom.

Strijelac

Strijelac će se također prilično brzo ohladiti. Nepredvidivi su i impulzivni pa vam u jednom trenutku mogu priznati ljubav, a sljedećeg vam dana priopćiti da vas više ne vole. Vaši napori da održite strast u vezi mogu ih zadržati još neko vrijeme, ali će svejedno brzo krenuti dalje.

Ovan

Ni Ovnove zaljubljenost ne drži dugo. Dovoljna je jedna sitnica koja im se ne sviđa da izgube interes za vas. Ovan se ionako ne želi vezati za jednu osobu cijeli život. Ako osjete da u vezi više nema iskre, neće se u njoj dugo zadržavati.

Pročitajte više