Ovi horoskopski znakovi ne mogu bez gaziranih pića

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVATKO od nas ima poroke. Jednima je to pušenje, drugima pretjerano korištenje mobitela i računala. Trećima, poput ovih horoskopskih znakova, porok je stalno pijenje gaziranih pića.

Ovan

Ovnovi vole uzbuđenje, a što je uzbuđenije od osjećaja svježih mjehurića koji eksplodiraju na jeziku? Ovoj vatrenoj zvijezdi sviđa se energija koju osjećaju kad piju gazirano, gotovo kao da su dobili instant punjenje za svoje avanture.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj znatiželji i potrebi za stalnom promjenom. Gazirana pića pružaju širok spektar okusa i osjećaja, što ovom horoskopskom znaku omogućuje da isproba nešto novo svaki put.

Lav

Lavovi vole sve što je sjajno i šareno. Gazirana pića s njihovim sjajnim ambalažama i živopisnim bojama savršeno odgovaraju ovom kraljevskom znaku koji želi piti nešto što odražava njegovu višebojnu osobnost.

Strijelac

Strijelci su avanturistički nastrojene osobe i vole osjećaj slobode. Gazirana pića pružaju osjećaj lagane euforije i osvježenja, što je savršeno za ovaj znak koji je uvijek u pokretu i traži načine da se osvježi.

Vodenjak

Vodenjaci su poznati po tome što su nekonvencionalni i inovativni. Stoga ne čudi da će ovaj znak biti prvi koji će isprobati gazirana pića, bilo da je riječ o novom okusu istih ili nekoj inovativnoj kombinaciji sastojaka.

Pročitajte više