Ovi horoskopski znakovi ne znaju održavati prijateljstva

Foto: IMDb

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DUGOTRAJNO prijateljstvo zahtijeva mnogo truda i vremena s obje strane. Dok su neka prijateljstva trajna i otporna, neka se druženja vrlo brzo završavaju. Postoji mnogo čimbenika koji tome pridonose, no najčešće je problem to što jedna osoba nije voljna raditi na odnosu. Ovo su horoskopski znakovi koji ne znaju održavati prijateljstva.

Jarac

Jarci su posvećeni svojoj karijeri i ostvarenju ciljeva. Za njih je uživanje ili druženje s prijateljima gubljenje vremena. Zabavljanje s prijateljima posljednja je stvar na njihovom popisu jer su suviše zauzeti radom na svojoj profesiji i zarađivanjem za život.

Bik

Bikovi su usmjereni na obitelj, zbog čega često zanemaruju prijatelje. Njihov tradicionalan način razmišljanja čini ih odanima, ali i pomalo teškima za razgovor i druženje. Tvrdoglavi su i nikada ne odustaju od svojih stavova, zbog čega se obično udalje od prijatelja koji ne dijele njihovo mišljenje.

Škorpion

Škorpion je još jedan znak koji nije voljan održavati kontakte s prijateljima. Kada osjete da im netko više ne odgovara, jednostavno krenu dalje, uspostave nove veze i počnu ignorirati bivše prijatelje. Ne žele gubiti vrijeme na ljude koji ih ne zaslužuju.

Rak

Zbog svoje osjetljive prirode, Rakovi su previše izbirljivi. Fokusiraju se na najmanji detalj pa se razočaraju ako prijatelji nemaju iste stavove i ciljeve kao oni. S godinama postaju sve kritičniji pa obično prekidaju veze s ljudima koji im u potpunosti ne odgovaraju, zbog čega često ostanu sami.

Pročitajte više