Ovi horoskopski znakovi obožavaju putovanja i pravi su avanturisti

Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

LJETO je za mnoge najzabavnije godišnje doba. Osim mora i kupanja, ljetni mjeseci idealni su i za putovanja i upoznavanje novih destinacija. To je sjajna prilika da iskusimo nešto novo i proširimo vidike, upoznamo zanimljive ljude i isprobamo drugačija jela. Većina ljudi voli barem povremeno otputovati, no doznajte kojim je znakovima to nasušna potreba.

Strijelac

Ovo su najveći avanturisti Zodijaka koji se ne vole dugo zadržavati na jednom mjestu. Čeznu za novim iskustvima i doživljajima, a nije im mrsko ni samima otputovati jer će putem pronaći zanimljive suputnike. Vole posjećivati različita mjesta, no najviše ih privlače daleke zemlje i kulture. Žele istinski doživjeti mjesto koje su posjetili i upoznati se s običajima, ljudima, hranom i kulturom.

Vodenjak

I Vodenjaci su ovisni o putovanjima. Ne vole rutinu i dosadu pa će odlaskom na put nastojati razbiti monotoniju svakodnevice. Vole upoznavati druge zemlje i kulture, a najviše ih vesele nova poznanstva i zanimljive konverzacije. Ne privlače ih popularna i razvikana mjesta, već su pobornici odlaska na neobične i nepoznate destinacije na kojima mogu steći jedinstvena iskustva.

Blizanci

Blizanci ne podnose dosadu. Kad su kod kuće, imaju osjećaj da nešto propuštaju. Obožavaju promjene, zanimljiva mjesta i nove ljude, a na putovanjima ih posebno veseli razgledavanje znamenitosti i muzeja. Nisu pobornici dalekih destinacija pa radije putuju češće, ali na kraće relacije. Žele obići što više mjesta i ni u jednom se ne zadržavaju predugo kako im ne bi postalo dosadno.

Pročitajte više