Ovi horoskopski znakovi traže partnera s dobrim smislom za humor

Screenshot: YouTube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SMISAO za humor poželjna je osobina kod ljubavnog partnera. Duhovitost može ukazivati na pozitivnu i opuštenu osobnost, a isto tako je često znak inteligencije i kreativnosti koja može začiniti vezu i održati je uzbudljivom. Ovi horoskopski znakovi žele partnera koji će ih nasmijavati i pomoći im da ne shvaćaju stvari previše ozbiljno.

Blizanci

Blizanci su poznati po tome što uživaju u intelektualnim razgovorima pa žele partnera koji može držati korak s njihovom oštroumnošću. Obično imaju izvrstan smisao za humor, zbog čega priželjkuju osobu koja će se smijati njihovim šalama. Partner s dobrim smislom za humor može unijeti neizmjernu radost i uzbuđenje u život vrckavih Blizanca.

Strijelac

Pustolovni Strijelac želi partnera s naglašenim smislom za humor. Budući da su uvijek raspoloženi za zabavu i nova iskustva, duhoviti partner može im biti idealan suputnik. Strijelci vole nasmijavati druge, tako da im treba partner koji to zna cijeniti. Potreban im je netko tko ne shvaća sve previše ozbiljno i zna uživati u malim zadovoljstvima.

Lav

Lavovi su poznati kao šarmantni, samouvjereni i otvoreni ljudi. Žele suputnika s odličnim smislom za humor koji se dobro uklapa u njihov opušten stil života. Duhoviti partner može biti izvrstan dodatak njihovom bogatom društvenom životu, ali bi isto tako trebao znati kada je vrijeme da Lav preuzme podij jer ipak on mora biti u centru pažnje.

Djevica

Djevice su realistične i analitične, a partner sa smislom za humor može im pomoći da se opuste i ne budu prestroge prema sebi i drugima. Često su ozbiljne i šutljive, što njihovu vezu može učiniti prilično dosadnom. Osoba sa smislom za humor može im pomoći da se opuste i više uživaju u životu.

Pročitajte više