Ovi horoskopski znakovi vam nikad neće reći da vas vole iako to osjećaju

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKE osobe, čim osjete prve znakove zaljubljenosti, lako svom partneru govore "volim te", dok ima onih koje oklijevaju reći nekome da ga vole, čak i ako su emocije koje gaje uistinu jake. Ovi horoskopski znakovi izbjegavaju reći "volim te" svome partneru.

Djevica

Djevici treba najduže da shvati da se zaljubila. Mogu vam slati poruke cijeli dan i provoditi slobodno vrijeme razmišljajući o vama, no ne pada im na pamet reći da vas vole. Često su sebične, a većinu vremena nisu ni posve sigurne u svoje osjećaje pa se suzdržavaju.

Rak

Ako vam Rakovi u nekom trenutku priznaju da vas vole, odmah će se zapitati jeste li uistinu pravi za njih. Imaju ukorijenjene probleme s povjerenjem koji im ne dopuštaju da se zaljube i smanje oprez.

Riba

Ribe vrlo lako shvate da imaju emocije prema nekome, ali se boje dati partneru do znanja da ga vole. Vole duge veze, ali kad je u pitanju brak, tada će najvjerojatnije pobjeći od te trajne obaveze. Zbog toga često prikrivaju svoje osjećaje.

Pročitajte više