Ovim horoskopskim znakovima mrak tjera strah u kosti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

STRAH je urođeni osjećaj svakog čovjeka. Jedni se boje visina, drugi životinja, dok treći strepe od mora i oceana. No među najvećim strahovima nalazi se i onaj od mraka. Upravo se ovim horoskopskim znakovima mrak nimalo ne sviđa i bježe od njega koliko mogu.

Rak

Poznato je da su Rakovi veoma emotivni i osjetljivi, stoga je sasvim razumljivo zašto se boje mraka. Oni u mraku vide nepoznato i neistraženo, što kod njih budi osjećaj nesigurnosti i straha od potencijalne opasnosti.

Škorpion

Pomalo ironično, ali Škorpioni, koji se smatraju mračnim i misterioznim, boje se mraka. Oni su vrlo intuitivni te u mraku osjećaju prisutnost nepoznatog i nevidljivog, što im tjera neizmjeran strah u kosti kojeg se teško mogu riješiti.

Ribe

Redoviti sanjari i maštovite Ribe svojim bogatim mislima stvaraju razne scenarije i bića koja vrebaju u mraku. Strah od mraka kod njih može biti posljedica njihove velike empatije i osjećaja povezanosti s drugim dimenzijama.

Djevica

Djevice često preispituju svaku sitnicu, stoga mrak kod njih pobuđuje strah od nepoznatog i unosi im dozu nesigurnosti. One se plaše mraka zbog povezanosti te potrebe za kontrolom i redom.

Pročitajte više