Pet horoskopskih znakova koji teško kontroliraju osjećaj mržnje

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NIJE lako kad nas netko povrijedi. Jedni će moći kontrolirati svoje osjećaje, dok će drugi dopustiti da ih mržnja obuzme kako bi uzvratili onome tko im je nanio štetu. Evo koji horoskopski znakovi teško kontroliraju pokazivanje mržnje.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj impulzivnosti i strastvenom karakteru. Kada se osjećaju povrijeđeno ili ugroženo, njihova reakcija može biti eksplozivna. No njihova mržnja obično traje kratko.

Rak 

Iako su Rakovi po prirodi brižni i osjećajni, ako ih se povrijedi, mogu postati defenzivni. Ova obrambena reakcija najčešće ulazi u domenu mržnje.

Djevica

Djevice su poznate po svojoj potrebi za savršenstvom i kritičnosti. Ako se osjećaju frustrirano ili preopterećeno, postat će agresivne u komunikaciji. Iako tom agresijom žele izraziti vlastite osjećaje, često se dovode u napast da ih preplavi mržnja.

Škorpion

Mnogi misle da su Škorpioni mračni ili osvetoljubivi, ali zapravo su samo duboko emotivni. Njihova intenzivna strast čest je pokazatelj mržnje, no isto tako je to njihov jedini način izražavanja snažnih osjećaja.

Jarac 

Jarcima je važno biti najbolji u svemu što rade. Ako osjećaju da ih se omalovažava ili podcjenjuje, mogu se povući i postati hladni. Takva emocionalna distanca protumačit će se kao mržnja, iako je to često samo način na koji se štite.

Pročitajte više