Pet znakova zaljubit će se preko ušiju tijekom rujna

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

POSTOJI li bolji način za početak jesen nego s romansom koja će vam ugrijati srce? Ako je vjerovati zvijezdama, rujan bi mogao biti mjesec zaljubljivanja. Doznajte koji će horoskopski znakovi vjerojatno susresti osobu koja bi im mogla promijeniti život.

Ovan

Ovnovi će u rujnu biti puni energije. Ljubav bi ih mogla zadesiti tijekom putovanja ili sportskih događanja. Astrolozi napominju da se pripremite - bit će strastveno.

Blizanci

Blizanci su društveni leptiri, a rujan je savršeno vrijeme za nova poznanstva. Neki bi mogli pronaći ljubav na društvenim događanjima, na seminarima ili tijekom putovanja s prijateljima. Njihova razigranost privući će pažnju potencijalnih partnera.

Vaga

Vage će u rujnu biti otvorene za ljubav. Možda će se zaljubiti tijekom posjeta izložbi, nekom kulturnom događaju ili za vrijeme večere s prijateljima. Njihova sklonost ka harmoniji privući će ih nekome tko dijeli njihove estetske vrijednosti.

Škorpion

Škorpioni su strastveni i duboko emocionalni, a rujan bi im mogao donijeti nevjerojatnu kemiju s nekim tko dijeli njihove duboke emocije. Mogli bi se zaljubiti na poslovnom sastanku.

Ribe

Ribe će se u rujnu osjećati kao ribe u vodi kad je riječ o ljubavi. Mogle bi upoznati svoju srodnu dušu na romantičnom putovanju, u knjižnici ili kroz umjetnost. Njihova romantična priroda privući će nekoga tko dijeli njihovu strast prema ljubavi.

>> Mjesečni horoskop: Strijelci bi se mogli zaljubiti, Bikovi će raditi na karijeri

>> 4 horoskopska znaka kojima će rujan 2023. biti mjesec za pamćenje

>> 4 znaka u rujnu neće imati problema s novcem

Pročitajte više