Počinje vladavina Riba, a tri znaka doživjet će veliku sreću

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

VLADAVINA Riba počinje u nedjelju, 19. veljače, i trajat će do 20. ožujka. Ove će godine biti posebna po tome što će Saturn napustiti Vodenjaka i ući u Ribe, a to svim znakovima donosi potpuno nove ciljeve i izazove. Doznajte spadate li među horoskopske znakove koji će u nadolazećem razdoblju imati najviše sreće.

Škorpion

Škorpioni će nakon dugog vremena osjetiti priljev pozitivne energije, posebno kada Saturn 8. ožujka napusti Vodenjaka. Nagomilani problemi vezani za novac, imovinu i obiteljska pitanja konačno se počinju rješavati. Mnogi će biti vedri i raspoloženi za zabavu i druženje. Ovo je vrijeme kao stvoreno za flert i zavođenje, a neće ih zaobići ni poslovni i financijski uspjeh.

Ribe

Razdoblje njihove vladavine bit će intenzivno i donijet će im mnoge sjajne prilike. To se posebno odnosi na posao i financije pa bi baš sada mogli napredovati, dobiti povišicu ili pronaći bolji posao. Iako će ulazak Saturna u njihov znak donijeti nove obaveze i povećanu odgovornost, to im neće umanjiti sreću. Na intimnom planu očekuju ih ugodne promjene.

Vodenjak

Vodenjaci će osjetiti veliko olakšanje nakon što Saturn 8. ožujka napusti njihov znak, u kojem je boravio skoro tri godine. To su za njih odlične vijesti jer će se neke stvari konačno početi kretati u pravom smjeru. Primijenit će naučene lekcije i iskoristiti ih za uspjeh u poslovnom i novčanom smislu, a idući tjedni donijet će im i ljubavno ispunjenje.

 

Pročitajte više