Stiže posljednji Supermjesec u 2022. i donosi važne promjene ovim znakovima

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PUN Mjesec u Vodenjaku odvit će se 12. kolovoza i ujedno će biti posljednji Supermjesec u ovoj godini. Taj je nadimak zaslužio zbog toga što se nalazi u blizini Zemlje pa nam izgleda veći od prosječnog punog Mjeseca. Zablistat će u punom sjaju i donijeti nam važne promjene.

Ova lunarna energija potiče nas da izađemo iz uobičajenih okvira i oslobodimo se obrazaca ponašanja koji nas sprječavaju da budemo sretni. Mjesec nas ohrabruje da donesemo odluke kojih se pribojavamo, no za koje znamo da su neizbježne. Ovaj aspekt donosi promjene, a njegov će se utjecaj osjećati u idućim tjednima. Provjerite jeste li među znakovima na koje će ovaj Mjesec imati najveći utjecaj.

Bik

Potreban vam je odmak od problema svakodnevice. Iskoristite ovo vrijeme za razmišljanje i donesite odluke kojih se pribojavate, a vezane su za vaš dom i obitelj ili karijeru. Ako ste umorni i nesretni na poslu, ukazat će vam se rješenje problema, no pritom je bitno da ne brzate sa zaključcima i više se oslanjate na instinkte.

Lav

Pun Mjesec unosi nemir u vaše intimne odnose. Bit ćete rastrgani između želje da udovoljite partneru i svoje potrebe za neovisnošću i slobodom. Ako osjećate da ste sputani, udaljite se na trenutak od dragoga i na miru razmislite o prirodi vašeg odnosa. Izbjegavajte drastične odluke i nastojte pronaći kompromis jer će to biti put prema emocionalnom zadovoljstvu.

Škorpion

Iza vas je turbulentno razdoblje pa vam je potreban odmor. Više no inače osjećat ćete potrebu za sigurnošću, bilo emocionalnom ili financijskom. Poželjet ćete dobiti odgovore na pitanja koja vas dugo muče, ali ste se izbjegavali s njima suočiti. Istaknuta je mogućnost kupnje stana ili preseljenja u drugi prostor, dok će neki osjetiti želju za proširenjem obitelji.

Vodenjak

Ovaj će vas Mjesec podučiti važnosti strpljenja i kompromisa, ali i samodiscipline. Shvatit ćete da ne možete preko noći riješiti probleme, ali isto tako i da morate ponekad staviti sebe na prvo mjesto. Osjetit ćete potrebu pokazati drugima svoje pravo lice, što će neke možda iznenaditi, no većina će to prihvatiti i pružiti vam podršku.

Pročitajte više