Tri horoskopska znaka iduće godine neće imati sreće s novcem

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI znakovi u 2023. godini nikako neće uspjeti uštedjeti novac. Previše će trošiti i razbacivati novac na svakakve gluposti. Prioriteti u životu bit će im nova iskustva, putovanja, avanture ili hobiji na koje će trošiti mnogo novca. Zbog rasipnog ponašanja ovi bi znakovi mogli u 2023. imati financijskih problema.

Ovan

Ovnovi će u 2023. biti prilično rastrošni. Neće mariti za sigurnost ili udobnost jer će im važnije biti doživjeti nova i nezaboravna iskustva. Trošit će na koncerte, putovanja, izlaske, barove i restorane u kojima će ostavljati zadnju kunu. Uživat će u životu i neće se željeti ničega odreći, no to će se odraziti na stanje njihovog računa.

Vaga

Ni Vage neće biti štedljive. Iako neće loše zarađivati, a moguća je i dobit od osiguranja ili nasljedstva, previše će trošiti. Bit će iznimno velikodušne prema sebi, djeci i partneru. Priuštit će sebi i voljenima svakakve skupe stvari, gadgete, izlete i jedinstvena iskustva, ne pitajući pritom za cijenu.

Vodenjak

Vodenjaci će često posuđivati novac od prijatelja ili rodbine. Neće biti zadovoljni primanjima pa će tražiti drugi posao. Čak i ako imaju dovoljno sreće da pronađu neki koji je dobro plaćen, novac im se neće dugo zadržavati u rukama. Čim nešto zarade, odmah će razmišljati o zemljama koje mogu posjetiti i gadgetima koje mogu kupiti. Mnogi će se upustiti u preuređenje doma, što će poprilično koštati.

 

Pročitajte više