Tri horoskopska znaka koja ne vole kupovati poklone bližnjima

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

BLAGDANI se sve više približavaju, ulice i trgovine postaju živopisne sa svjetlima i ukrasima, a uzbuđenje zbog kupovine darova raste. Međutim, nisu svi jednako uzbuđeni zbog ove vesele tradicije. Postoje tri horoskopska znaka koja posebno ne vole razdoblje pred nama, a samo zbog toga što moraju kupiti darove za svoje bližnje.

Iako pripadnici ovih znakova nisu protiv samog darivanja, za njih je ideja o gužvi u trgovinama toliko neprivlačna da jednostavno ne vole kupovati darove. Evo o kojim horoskopskim znakovima je riječ i zašto su takvi. 

Vodenjak

Vodenjaci su poznati po svojoj nekonvencionalnosti i neovisnosti. Cijene originalnost i autentičnost, što ih čini manje zainteresiranima za tradicionalni blagdanski šoping. Pripadnici Vodenjaka vole darovati bližnje, ali na svoj jedinstven način. Često će odabrati darove koji su neobični, inovativni ili izrađeni vlastitim rukama. Za Vodenjake je ideja o gužvi u trgovinama i kupovini standardnih darova vrlo neprivlačna.

Ovan

Ovnovi su energični i impulzivni, zbog čega često nemaju strpljenja za dugotrajno planiranje ili kupovinu darova. Zbog njihove želje za brzim i direktnim rješenjima, blagdansku kupovinu vide kao previše zamornu i vremenski zahtjevnu. Ako mogu birati, svoje vrijeme će radije provesti u aktivnostima koje su dinamičnije i manje rutinske.

Škorpion

Škorpioni su intenzivni i vrlo emotivni te često preferiraju osobniji pristup darivanju. Ideju o obilasku prepunih trgovina i kupovini komercijalnih darova smatraju površnom. Škorpioni će radije odabrati darove koji odražavaju duboku emocionalnu povezanost s osobom kojoj su namijenjeni. Pripadnici ovog znaka cijene intimnost i značenje iza darova, što ih čini manje sklonima uživanju u tradicionalnom blagdanskom šopingu.

Pročitajte više