U vezi ste s Rakom? Postoje stvari koje morate znati

Screenshot: YouTube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

POSTOJE određene stvari koje morate znati kako bi vaša veza, odnosno odnos s Rakom bio uspješan. Rak je četvrti znak zodijaka te je on kardinalan, vodeni znak kojime upravlja tajnovit i mističan Mjesec. Rak ima samozaštitnički karakter te izbjegava sukobe i direktne napade. On voli kružiti, zapravo šuljati se oko stvari, poput morskog raka. 

Rak se tako ponaša jer je on zapravo najosjetljiviji i najemotivniji zvjezdani znak. Sve proživljava vrlo emotivno te ga tuđa nevolja i bol jako diraju. Rakovi se samo izvana čine nedodirljivima, kao da imaju čvrsti oklop oko sebe, ali su u svojoj srži nježni.  

Imaju visoka očekivanja

Rakovi su zagonetni, karizmatični, ponekada znaju biti i neraspoloženi, ali ih njihov šarm u takvim situacijama izvuče. Krajnje su odani te ih to čini odličnim prijateljima, ali i partnerima. Rak će vas podržati, slušati, štititi i njegovati više nego bilo koji drugi znak.

No, imajte na umu da su njihova očekivanja također visoka. Što se tiče negativnih strana, mogu biti ljubomorni, zahtjevni, željni pažnje te skloni samosažalijevanju. Učinit će sve kako bi zadržali vašu pozornost i naklonost. 

Znaju čuvati tajnu

Odišu empatijom i diskrecijom, a jako su dobri kada je u pitanju čuvanje tajni. Isto tako vole gomilati stvari, ali i emocije. To znači da će većina Rakova čuvati neke od prijašnjih svađa 'u ormaru' i s vremena na vrijeme vas 'podsjetiti' na njih. 

Rakovi su također vrlo seksualna bića pa vrlo brzo prelaze s bezbrižnog flertovanja na nešto više. Oni jednostavno vole biti voljeni i da im se partner divi. Rakovi ne osuđuju, ne brbljaju, ne traže probleme ili stres. Oni su intuitivni, emotivni, strastveni ljudi puni ljubavi. Samo se nemojte zamjeriti jednome, neće vam zaboraviti.

Moraju se osjećati obožavano

Rakovi mogu podnijeti dosta toga, posebno kada vas vole. Skloni su opraštanju jer žele da stvari funkcioniraju te prilično spremno daju drugu priliku. No, ako osjete da im ne dajete dovoljno pažnje, otići će pronaći ljubav negdje drugdje. Moraju se osjećati voljeno, obožavano, zbrinuto i cijenjeno.

Nevjerojatno su romantični i fascinirani svim vrstama strastvenih razgovora, intimnim tajnama, doživotnim obećanjima i izjavama vječne ljubavi. To im nikada ne postane otrcano, bitno im je samo da nije neiskreno. Učinit će sve da se osjećate kao najvoljenija i najpoželjnija osoba na svijetu. 

Privlači ih njihova suprotnost

Što se tiče ljubavi i veza, Rakovi vole ostale vodene znakove, dakle Rakove, ali i Škorpione. No iznimno ih privlači njihov suprotan znak, Jarac. Ovaj par dokazuje kako se suprotnosti zapravo privlače. Jarac je stoik, praktičan i materijalist, a Rak je napet, kreativan i emotivan. Oni fasciniraju jedno drugo.

Veza s Rakom neće nikada postati dosadna ili ustajala jer on cijeni detalje, male fizičke znakove pažnje te voli održavati stvari zanimljivima. Ponekad će vas samo njihovo raspoloženje držati na nogama. 

Pročitajte više