Ušli smo u sezonu Riba, evo koji bi horoskopski znakovi trebali biti oprezni

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SUNCE je ušlo u znak Riba i tako označilo početak njihove sezone, prepune emocionalne dubine, intuicije i kreativnosti. Vladavina Riba, koja traje od 19. veljače do 20. ožujka, vrijeme je kada svi horoskopski znakovi osjećaju snažan poziv prema introspekciji, empatiji i povezivanju na dubljoj razini. Granice između stvarnosti i mašte postaju zamagljene i potiču nas na preispitivanje svojih snova i ideala. No, nekim horoskopskim znakovima ovaj period past će teže nego ostalima. Evo koji su to znakovi.

Djevica

Djevicama bi sezona Riba mogla biti posebno izazovna jer inače teže redu i logici. Ovo razdoblje potiče ih na otpuštanje pretjerane potrebe za kontrolom i suočavanje s neredom vlastitih emocija. Astrolozi Djevicama savjetuju da usvoje fleksibilniji pristup i otvore se prema neistraženim emocionalnim dubinama. Ovo je idealno vrijeme za rad na osobnom rastu kroz meditaciju, umjetnost ili bilo koji oblik terapije koji omogućava istraživanje unutarnjeg svijeta.

Blizanci

Blizancima, koji su prirodno znatiželjni i društveni, sezona Riba može donijeti osjećaj izgubljenosti u vlastitim mislima i emocijama. Izazov se može pojaviti u pronalaženju ravnoteže između društvenog života i potrebe za samoćom. Blizancima se preporučuje da ovaj period iskoriste za introspekciju i razvijanje dubljih emocionalnih veza, umjesto da se prepuštaju površnom druženju. Samosvjesnost i povezivanje s prirodom mogu im pomoći u održavanju emocionalne ravnoteže.

Strijelac

Strijelci, poznati po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturi, mogli bi se osjećati kao da ih emocionalna voda Riba vuče prema dolje, ograničavajući njihovu želju za istraživanjem. Ova sezona nudi im priliku za istraživanje unutarnjih horizonata i duhovnog rasta. Strijelcima se savjetuje da uspore i obrate pažnju na svoje emocionalne potrebe. Pronalaženje vremena za tišinu i meditaciju može im pomoći u otkrivanju novih unutarnjih istina.

Pročitajte više