Vikend-horoskop: Škorpioni, budite oprezni, Rakovi, posvetite se obitelji

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

DONOSIMO vam astrološku prognozu za subotu i nedjelju, 29. i 30. srpnja 2023.

Ovan

Ovaj vikend otvara vrata novom otkriću. Vrijeme je da prigrlite svoju avanturističku stranu i zaronite u nepoznato. Bilo da je riječ o malom izletu u nepoznati dio grada ili otkriću neke nove knjige, iskoristite ovaj vikend za istraživanje.

Bik

Vikend je idealno vrijeme za opuštanje i uživanje u prirodi. Bilo da se odlučite za šetnju kroz park, planinarenje ili jednostavno uživanje u vrtu, bitno je da provedete vrijeme na otvorenom. Priroda vas može napuniti novom energijom za nadolazeći tjedan.

Blizanci

Kreativnost vam je na vrhuncu ovog vikenda. Istražite neki novi hobi ili se posvetite postojećem projektu. Vaša kreativna strana želi izaći na vidjelo, stoga joj dopustite da zasja.

Rak

Vikend je vrijeme za obitelj. Uzmite vremena za svoje najbliže, bilo da je riječ o gledanju filmova, igranju društvenih igara ili jednostavno razgovoru. Vaša obitelj će cijeniti kvalitetno provedeno vrijeme.

Lav

Očekuje vas zabavan vikend. Isplanirajte izlazak s prijateljima, posjetite koncert ili organizirajte zabavu kod kuće. Vaša energična priroda će osigurati da se svi dobro zabave.

Djevica

Vikend je idealan za uređenje prostora. Uzmite vremena za organiziranje i čišćenje osobnog prostora, a potom uživajte u plodovima svog rada.

Vaga

Vikend je vrijeme za nove kulinarske avanture. Istražite nove recepte, uživajte u kuhanju za sebe i svoje najbliže. Vaša ljubav prema hrani će se pokazati kroz vaše kulinarske kreacije.

Škorpion

Ovaj vikend biste trebali biti oprezni. Ako imate neke tajne, držite ih za sebe. Ovaj vikend je savršeno vrijeme za introspekciju i razmišljanje.

Strijelac

Vikend je vrijeme za opuštanje. Uzmite vremena za sebe, bilo da je riječ o jogi, čitanju omiljene knjige ili meditaciji. Važno je napuniti baterije za nadolazeći tjedan.

Jarac

Vikend donosi priliku za pronalazak unutarnje ravnoteže. Uzmite vremena za opuštanje i fokusiranje na sebe. Prošećite prirodom ili se jednostavno opustite kod kuće. Važno je da se osjećate uravnoteženo.

Vodenjak

Vrijeme je za socijalizaciju. Organizirajte druženje s prijateljima, bilo da je riječ o pikniku u parku ili posjetu lokalnom festivalu. Vaša društvena priroda će doći do izražaja.

Ribe

Vikend je vrijeme za kreativnost. Posvetite se svojoj umjetničkoj strani, bilo da je riječ o slikanju, pisanju ili sviranju instrumenta. Također, odvojite vremena za meditaciju ili jogu, nemojte zaboraviti na svoj unutarnji svijet.

Pročitajte više