11 najčudnijih stvari koje su psi uspjeli progutati

Foto: Shutterstock

MOŽDA ste mislili kako su 43 i pol čarape nešto najčudnije što pas može pojesti.

No, prevarili ste se.
 
1. Kamenje
 
Radi se o njih 13, a sve to progutao je šestomjesečni labrador, koji je zbog toga počeo odbijati hranu. Zabrinuti vlasnici odveli su ga veterinaru i imali što vidjeti. Vađenje kamenja i oporavak njihovog ljubimca stajao ih je 1500 dolara.
 
2. Gumena patkica
 
U Engleskoj, sedmomjesečni staford odlučio se "nahraniti" onime što mu je u prethodnom okršaju počeo otimati drugi pas. Kako ne bi izgubio, Ozzie je progutao patkicu te završio na operaciji. Sva sreća, sve je prošlo kako treba.
 
3. Strijela
 
Preslatka bokserica Betty, kao štene je ugrabila priliku da pobjegne u vrt obiteljske kuće. Tamo je pronašla 25,5 centimetara dugu strijelu, koja je služila za dječju igru te ju progutala. Strijela je bila velika gotovo kao i ona, no i ova priča imala je sretan završetak.
 
4. Vilica
 
Desetogodišnji haski Apachee, bio je vrlo nestrpljiv pa je umjesto večere, koja je očito kasnila, pojeo pribor za istu. Radilo se o vilici, koja je zatim probila žilu u njegovim prsima, zbog čega je Apachee prošao kroz nekoliko transfuzija krvi te vrata brojnih veterinarskih ordinacija. I on se oporavio.
 
5. Homer Simpson
 
Figurica Homera Simpsona nalazila se kao iznenađenje u čokoladnom jajetu, ali dalmatiner Dixie bio je pregladan da bi se zamarao takvim stvarima. Nakon što se razbolio i počeo gubiti kilograme, Dixie je završio na operacijskom stolu i otad jede samo pseću hranu.
 
6. Zaručnički prsten
 
Za noćnu moru svake žene, pobrinuo se labrador Sax. Ona ga je tada morala slijediti po kući kako bi pronašla prsten... Ako nas razumijete.
 
7. Nož
 
Šest mjeseci stari staford Kyle imao je bliski susret s dugačkim nazubljenim kuhinjskim nožem, ali nekim čudom nije ozlijedio niti jedan organ.
 
8. Nokti
 
Roxy je htjela baš poput svoje vlasnice imati lijepe i duge umjetne nokte pa kad ih je uspjela pronaći u stanu, pojela ih je 130 te završila na operaciji. Sad preferira prirodno.
 
9. Mobitel
 
Za ovu priču zaslužan je jedan doberman, kojemu je dosadilo što mu njegov vlasnik ne pridaje dovoljno pažnje zbog svog mobitela. Skočio je te zagrizao i progutao isti. Nero se oporavio, ali mobitel nije bio te sreće.
 
10. Golf loptice
 
I to njih 9. Vrlo vjerojatno je vlasnik bio sredovječni gospodin zaluđen ovom igrom.
 
11. Nogometna lopta
 
Junak ove priče nesuđeni je nogometaš, ali ne zbog nedostatka talenta ili ozljede, već zato što se rodio kao labrador. Sva sreća, bila je ispuhana.

Pročitajte više