Četvrta sreća: Tri puta odbačen Zeus hitno traži sretni dom

Foto: Facebook

ZEUS je velika beba, koja hitno traži sretni dom.

Iako smo potpuno svjesni da je ovakvih slučajeva mnogo te da ne stanu baš svi na našu stranicu, kada smo saznali za Zeusa iz Pule i čuli njegovu tugu, nismo mogli ne napisati kratku priču o njemu.
 
Prenosimo ju u cijelosti s Facebooka, u nadi da će ubrzo naći svoj dom. 
 
"Njegov život počeo prije 2 godine. Počeo je sretno, imao je svoju obitelj, svoj dom, svoje ljude, svoju malenu prijateljicu u ljudskom obliku. Obožavao ih je, ali izgleda da je ta ljubav bila jednostrana. Bio je maleno, preslatko štene, tako divno i slatko, dok ljudi koji su mu bili sve na svijetu, nisu odlučili da je ipak prevelik za njihov ukus i da 'to' nije plišana igračka, već živo biće koje zahtjeva vrijeme, pažnju, ljubav. Iako je bio divan, iako je socijaliziran, iako je još uvijek maleno stvorenje zatočeno u širokom tijelu, oni to nisu vidjeli. Vidjeli su psa koji je bio 'velik'. Odlučili su malenog dati dalje na udomljenje, pokloniti dalje, kao neku stvar iz dućana, kao dječju igračku. Maleni je olako udomljen u loše ruke, vrlo mladom čovjeku, koji ga je nakon određenog vremena odlučio odbaciti, vratiti bivšem vlasniku. Navodno je s malenim šetkarao i hvalio se kakvog psa ima, samo da bi bio 'frajer'. Nakon što je to 'izigravanje frajera' prošlo, odlučio je da mu je maleni dosadio i želio ga je vratiti natrag bivšem vlasniku. Bivši vlasnik ga nije mogao primiti natrag i maleni je, recimo to tako, izbačen na cestu... Tako je ova predivna duša pametnih očiju završila na mjestu s rokom trajanja. Gura glavicu kroz rešetke i zavija. Želi samo ljudski dodir!
 
Tri puta odbačen, tri puta napušten, da bi na kraju završio u vrelom boksu, s malo vode i hrane, s ostalim napuštencima dijeli vrijeme i odbrojava 60 dana. Bez obzira na svoju veličinu (koja nije toliko velika koliko izgleda na fotografijama ) je predivan. Prema informacijama koje smo dobili je socijaliziran i ono što smo uspjeli vidjeti da je divnog karaktera. Kada ugleda ljude njegove oči pokažu svu tugu ovog svijeta i povuku se natrag u boks, natrag u mrak. Tri psa sličnog izgleda, ostavljena na istom mjestu u poslijednjih mjesec dana. Bili su IN, bili su u modi, sada je u modi nešto drugo...I tako u krug... Za ovog dečka i sve ostale duše tražimo udomitelje, ne one koji ih vole zato jer im se čini fora imati ovaku pasminu pored sebe, već one koji ne mogu živjeti bez njihova vesela karaktera, najljepših očiju na svijetu i prepametne vjerne glavice. Oni imaju cca. 20-25kg. Puno manje nego što izgleda na fotografijama.
 
Tražimo samo i isključivo ljude bistre glave i ogromnog srca koji znaju koiko zahvalne ovakve bebe mogu biti i koliko ljubavi stane u jedno pseće srce!
 
Hitno traži novi dom i idgovorne ljude, kako bi ga izvukli s onog mjesta. Udomljava se uz provjeru uvjeta i ugovor, isključivo kao kućni ljubimac."
 
Sve ostale informacije dobivaju se na ovom linku!
 
 
 
 
 

 

Pročitajte više