NIJE FOTOMONTAŽA Pogledajte kako izbliza izgleda napad velike bijele psine

Foto: instagram.com/ab_roo/

FOTOGRAFIJA (druga po redu) koja prikazuje napad velike bijele psine na mamac, snimljena 2014. godine u Južnoafričkoj Republici  po mišljenjima mnogih fotografa najbolja je snimka morskog psa u povijesti.

Tijekom volontiranja za ekološku organizaciju White Shark Africa GoPro kamerom iz kaveza na pola uronjenog u vodu snimila ju je Amanda Breweriz, profesorica likovne umjetnosti iz New Jerseyja.

Iako izgleda kao da ju je fotografirao profesionalac Breweriz tvrdi kako se prije dolaska u Južnoafričku Republiku nikad nije bavila fotografijom, već je fotografija rezultat sreće.
Naime, primijetivši kako se velika bijela psima približava kavezu i priprema napasti mamac uzela je svoju GoPro kameru i "okinula" nekoliko desetaka fotografija.

Među brojnim neuspješnim bila je jedna uspješna koja ju je proslavila! Ako ste ljubitelj fotografije Amandu Breweriz možete pratiti na njezinom  Instagram profilu na kojem se nalaze još mnoge snimke morskih pasa. Neke od njih koristili smo kao ilustraciju članka.

Pročitajte više