Pitajte stručnjaka: Od sljedećeg tjedna veterinarka odgovara na pitanja o ljubimcima

Foto: Veterinarska praksa Bojanić

VELIKO nam je zadovoljstvo najaviti da će od sljedećeg petka na pitanja vlasnika ljubimaca o njihovu zdravlju, ponašanju i stanju redovito odgovarati doktorica veterinarske medicine Mirna Žeželj iz Specijalističke veterinarske prakse Bojanić.

Pitanja šaljite na ljubimci@index.hr te svakoga petka očekujte po jedan odgovor u rubrici Index Ljubimci.

Veterinarska praksa Bojanić osnovana je u prosincu 2012. godine i sastoji se od uigranog četveročlanog tima na čelu s osnivačem Ivorom Bojanićem, doktorom veterinarske medicine. Mlada praksa i iskusna ekipa brine se za širok spektar problema s kojima se suočavaju ljubimci i njihovi vlasnici te pokriva brojne usluge i specijalizacije: internu medicinu, kirurgiju, anesteziju, laboratorij, neurologiju, kardiologiju, oftalmologiju, stomatologiju i endokrinologiju. Ističu da ne pristaju ni na što manje od izvrsnosti u svemu što rade te da svoje pacijente tretiraju kao članove obitelji.

Veterinarka koja će odgovarati na vaša pitanja, Mirna Žeželj, rođena je 1979. godine u Zagrebu. Završila je IV. jezičnu gimnaziju u Zagrebu 1998. godine, kada upisuje Veterinarski fakultet u Zagrebu, te 2005. godine stječe diplomu doktora veterinarske medicine.

Vježbenički staž odradila je u Veterinarskoj ambulanti Morna 2007. godine i iste godine položila stručni ispit. Državni ispit za ovlaštenog veterinara polaže 2008. godine.

Od 2009. do 2012. godine radila je u Specijalističkoj veterinarskoj praksi Zoe. 2012. godine postaje član stručnog tima Specijalističke veterinarske prakse Bojanić.

Područje interesa:
- INTERNA MEDICINA
- ANESTEZIOLOGIJA
- KARDIOLOGIJA

Pohađala je niz stručnih usavršavanja u Hrvatskoj i inozemstvu, a trenutno pohađa i poslijediplomski specijalistički studij Patologija i uzgoj domaćih mesoždera na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu.

Veterinarska praksa Bojanić
https://www.facebook.com/VET.BOJANIC‎
Stara Knežija 18, Zagreb
vet.bojanic@gmail.com
+385 1 3836 989
+385 1 3836 990



 

Pročitajte više