Upoznajte Snowy, njemačku dogu i mamu čak 19 štenaca!

Foto: Screenshot Youtube

OVA njemačka doga postala je sretna mama čak 19 štenaca.

Njezino ime je Snowy i ona živi u Pennsylvaniji. Njezina pasmina obično okoti do 10 štenaca, no Snowy je po tom pitanju porušila apsolutno sve rekorde.
 
Naime, Snowy ih je prije 3 tjedna okotila čak 19 te time ostavila bez riječi sve, a posebno svoje vlasnike,  Brandona i Aimie Terry. "Znali smo da Snowy čeka male, no nismo znali da će leglo biti baš toliko veliko. Očekivali smo ih 8. Kod broja 9 sam se zbunio, a kad je izašlo i posljednje štene, bio sam cijeli obliven znojem", otkrio je Brandon.
 
Svih 19 bebica je živo i zdravo, a radi se o 10 mužjaka i 9 ženkica. "Nedavno su otvorili oči, a ponosna mama vrlo je zaštitnički nastrojena prema njima. Sad izgledaju kao male plišane loptice, stalno se maze, igraju ili svađaju i briga za njih je dosta zahtjevna. Ja sam studentica pa sam stalno s njima doma, no Brandon je morao dati otkaz na poslu te je prihvatio onaj honorarni na pola radnog vremena, kako bi se mogao brinuti za štence", otkrila je Aimie.
 
Supružnicima je jasno da su to sad male, slatke bebe, koje će uskoro izrasti u najveće pse na svijetu. Upravo zato, par traži sretne domove za 18 štenaca, jer će jednog ipak zadržati.
 
Pogledajte kako izgleda ova mnogobrojna i vesela obitelj.

Pročitajte više