VIDEO Mačak Blacky je dokaz da nikad ne treba odustajati

Foto: Blacky the Wheelchair Cat

MAČAK Blacky s Novog Zelanda ove godine slavi 10. rođendan! Tim povodom brojni svjetski portali o njemu su objavili priču. Čime je to zaslužio? Blacky je živi dokaz da u životu nikad ne treba odustajati!

Blackyjev život bio je sve samo ne lagan! Prvo je u jednoj mačjoj tučnjavi izvukao deblji kraj zbog čega je ostao bez oka, a nekoliko godina kasnije udario ga je i automobil, ozlijedivši mu pritom kralježnicu.


Ipak, mačak mrzovoljnog izraza lica ipak je nekako dopuzao do kuće svoje vlasnice Louise Hopkins od koje je zatražio pomoć. Odvela ga je veterinaru koji joj je preporučio da ga uspava, ali vidjevši da mačak želi živjeti nije ga poslušala.

Uspješno je operiran, a nakon nekog vremena djelomično mu se vratio i osjet u nogama! Kako bi mu olakšala kretanje uz pomoć dobrih ljudi koji su joj donirali novac dala mu je napraviti invalidska kolica za mačke.

Blacky danas ima svoju web i Facebook stranicu s 41 tisućom obožavatelja kojima redovitim objavama pokazuje da u životu nikad ne treba odustajati! Jer se uz prave prijatelje i puno ljubavi mogu savladati sve životne prepreke.

Upoznajte i Malinu iz Osijeka koja također hoda uz pomoć kolica!

Pročitajte više