Zanimljive mobilne aplikacije za pse

Foto: Screenshot

NEKE ćete moći koristiti, dok bi neke mogle poslužiti kao inspiracija da se i na ovim prostorima napravi nešto slično.

1. Pet Phone
 
Pomoću ove aplikacije možete jednostavno pratiti zdravlje vašeg ljubimca - posjete veterinaru, lijekove koje je uzimao, alergije, hranu koju preferira, a u sklopu nje naći ćete i kalendar, koji će vas podsjećati na što već želite.
 
2.  Doggy Datez
 
Zanimljiva aplikacija za sve vlasnike pasa, kako bi se lakše sprijateljili s drugim vlasnicima. Pomoću nje obilježavate svoj teritorij te vam ona daje pregled tko još posjećuje isti. Također, druge vlasnike ovdje možete pretraživati po spolu, dobi, vrsti psa i slično.
 
3. iCam
 
Ako vas zanima što vas pas radi kad vas nema, ovo je prava aplikacija za vas.
 
4. Pet Care Services Finder
 
Korisna aplikacija koja će svim vlasnicima otkriti gdje se nalaze najbliže trgovine s opremom za kućne ljubimce, saloni za uljepšavanje, veterinarske ambulante i slično.
 
5. Map My Dog Walk
 
Pomoću ove aplikacije, vi i vaš pas možete zajedno krenuti u postizanje forme. Njome naime može pratiti trajanje vaših šetnji, udaljenost, potrošene kalorije te obilježiti svoje najdraže rute.
 
6. Dog-A-Log
 
Aplikacija koja će vam dati sve potrebne informacije o različitim pasminama. 
 
7. Dog Whistler
 
Kako bi vam trening vašeg psa bio lakši, tu postoji ova aplikacija i ne morate se mučiti s kupovinom.
 
8. Pet First Aid
 
Ova aplikacija pomoći će vam da se snađete dok pas ne dobije stručnu veterinarsku pomoć, ukoliko nešto krene po zlu. Naime, ona nudi brze savjete kako da pomognete psu u nevolji.

Pročitajte više