Balto, Mijo i Garo traže zauvijek dom. Pomozimo im

Foto: Facebook/Azil Dumovec/Sklonište za životinje Sisak/Novogradiške njuške

SKLONIŠTA diljem Hrvatske krcata su napuštenim ljubimcima koji su u potrazi za zauvijek domom. Ako tražite ljubimca, dajte šansu jednom od slatkiša koje smo izdvojili u nastavku. Možda baš u jednome od njih pronađete prijatelja za cijeli život.

Balto

Balto se nalazi u Azilu Dumovec u Zagrebu. Iako ima 10 godina, i dalje je zaigran i živahan. Jako je odan, voli druge pse, a dragi su mu i ljudi. Ako ga želite bolje upoznati, javite se azilu putem e-adrese udomljavanje@dumovec.hr.

Balto je timski igrač! Kad čuje da neki pas laje, pridružuje mu se jako simpatičnim zavijanjem. Uživa i u društvu ljudi....

Posted by Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec on Friday, December 1, 2023

Mijo

Mijo je tromjesečni štićenik Skloništa za životinje Sisak. Pretpostavlja se da će biti srednjeg rasta i težiti između 15 i 20 kilograma. Za više informacija o Miji, javite se skloništu putem poruke na Facebooku ili putem e-adrese skloniste.sisak@gmail.com.

Mijo 🐾 traži dom 🏡 Dečko, star oko 3 mjeseca. Biti će srednjeg rasta (15-20 kg). Više info u inbox 💌

Posted by Sklonište za životinje Sisak on Wednesday, December 6, 2023

Garo

Garo je star dvije godine i nalazi se u udruzi Novogradiške njuške. Težak je oko 24 kilograma i potpuno je veterinarski obrađen. Odrastao je uz pse i mačke, a voli i ljude. Pametan je i brzo uči naredbe. Udomljuje se u provjerene uvjete. Ako ga želite udomiti, javite se u inbox udruge na Facebooku ili putem e-adrese novogradiske.njuske@gmail.com.

🖤🐶GARO TRAŽI NOVI DOM!🐶🖤 Ostao je sam, tužan.. ne shvativši što se događa, morao je promijeniti okolnosti...

Posted by Novogradiške njuške on Thursday, December 7, 2023

Beba kunića

Ovaj preslatki kunić nalazi se u Udruzi Mrkvica i traži svoj zauvijek dom. Za više informacija o kuniću, javite se udruzi putem poruke na Facebooku ili putem e-adrese udruga@mrkvica.hr.

Muška beba traži dom 🩷 Više info - inbox!

Posted by Udruga Mrkvica Volonteri on Saturday, December 2, 2023

Leia

Leia je svoj život započela na ulici, a trenutno se nalazi na privremenom smještaju kod tete čuvalice iz udruge Prava šapa. Uskoro će napuniti četiri mjeseca, a već je naučena na život u stanu. Jako je razigrana i umiljata. Udomljuje se u Zagreb i okolicu, uz obavezu kastriranja i mikročipiranja. Za više informacija, javite se udruzi putem Facebooka ili putem e-adrese prava.sapa@gmail.com. 

[TRAŽI DOM 👑] Cesta je bila njezin dom, dok je nisu skupile tople ruke jedne dobre tete. Ležala je na cesti, nije se...

Posted by Prava šapa on Thursday, December 7, 2023

 

Pročitajte više