Bila je na lancu, bez hrane i vode. Od muke si je odgrizla nogu

Foto: Facebook

ZOE je kujica čija je teška priča potresla cijeli svijet. Njemačka ovčarka bila je lancem svezana u dvorištu jedne kuće u New Yorku. Primijetio ju je poštar te je odmah pozvonio na vrata njezinog vlasnika, ali odgovora nije bilo. Zabrinut i šokiran, nazvao je Društvo za zaštitu životinja te ih zamolio za pomoć.

Oni su odmah stvar preuzeli u svoje ruke te su otišli po kujicu za koju se vjerovalo da je ozlijeđena vatrenim oružjem. No, nakon pregleda veterinara, ustanovljeno je da je kujici Zoe noga odgrizena. U želucu su joj pronašli kosti pa su zaključili da je nogu od muke odgrizla sama. Kako i ne bi, pitali su se mnogi, napominjući činjenicu da je bila na hladnom, bez vode i bez hrane tko zna koliko dugo.

Njezin 59-godišnji vlasnik je uhićen i protiv njega su podignute tužbe. Zoe je na sigurnom i nakon oporavka tražit će obitelj koja će doista brinuti o njoj, voljeti je i paziti. Njezini spasitelji zahvalili su se čovjeku koji je nazvao te su naglasili kako priča poput Zoeine u svijetu ima previše. O njima ne bismo trebali šutjeti. 

Pročitajte više