Čivava zbunila gledatelje neobičnim pokušajem bijega iz kade

Screenshot: TikTok

NESTAŠNA čivava Sucki nije fan kupanja, što nam otkriva video objavljen na TikTok profilu @sam_sucki_pepper. Snimka koja ima 5.6 milijuna pregleda prikazuje Sucki koja je u pokušaju bijega zapela na ruci svoje vlasnice, zbog čega je njena vlasnica bila primorana kupati je u tako čudnom položaju. 

@sam_sucki_pepper #sucki #samsuckipepper #chihuahua #teacup #minichihuahua #welpe #welpen#pepper#rateromallorquin #hundkatzenliebe #liebe #hund #chihuahua #chihuahuasofinstagram #samsuckipepper #sucki#aschaffenburg#löwe#brüllen #teacup #teacupchihuahua #teacupchihuahuasofinstagram #süssehunde #lustigehunde #rateromallorquin #hundebaby #hundeaufinstagram #hundeliebe #chihuahuas #chihuahualife #babyboy #baby #mini #minichihuahua ♬ Splish Splash

Korisnici TikToka su oduševljeni malom Sucki, a na prvu je nisu ni primijetili jer se dobro zakamuflirala. "Na trenutak sam pomislio da ti je ruka tako dlakava", "Mislila sam da si pereš tetovažu na ruci", "Mislio sam da je to tetovaža i onda sam tek primijetio psa", "Umirem, mislila sam da samo moj pas radi ovo", neki su od komentara na video. 

Pročitajte više