Čovjek je spasio posebne mačiće

Screenshoot:YouTube

MAČIĆI su bili napušteni i sami u industrijskom području sve dok ih jedan čovjek nije zapazio i spasio. Iznenadilo ga je kako neki od mačića imaju goleme "medvjeđe" šape. Mali miceki su bili stari oko sedam tjedana i pronađeni su početkom rujna. Čovjek koji je uspio uloviti i spasiti njih šest odveo ih je u centar Chatons Orphelians Montreal da im se pomogne i zauvijek pronađe dom.

Jedan mačić je imao golemu sreću i odmah je pronašao svoj dom. Dva mačića su rođena s kongenitalnom fizičkom anomalijom i imaju više "prstića" na šapama od ostalih. Jedna maca ima dva palca i dodatni prstić na šapi.

Ova anomalija je urođena i mačkama pri svakodnevnom životu ne smeta pretjerano. Ovi posebni mačići su u roku od mjesec dana pronašli svoje tople domove u kojima su voljeni baš takvi kakvi jesu. Ono što su im bile mane, postale su vrline. Svi do reda su vrlo druželjubivi i zaigrani. Imate li vi iskustva sa životinjom s više prstiju ?

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više