Čovjek je spasio život dvjema malenim vjevericama i one ga posjećuju svakoga dana

Screenshot: YouTube

OVAJ je čovjek pronašao malenu vjevericu nakon pomrčine Sunca. Bila je u vrlo lošem stanju i odlučio ju je povesti doma. Nakon kratkog istraživanja, na internetu je saznao da on nije jedina osoba koja je pronašla bebu vjevericu nakon pomrčine Sunca. Pomrčina Sunca ponekad "izludi" životinje, stoga ovo nije čudna pojava. Malena Petunia prišla je ovom čovjeku i naslonila se na njegovu cipelu.

U svom joj je domu napravio pravu malu džunglu. Raščistio je ormar koji mu nije trebao i u njega naslagao drveće kako bi joj napravio stanište što sličnije prirodnom. Hranio ju je pomoću injekcije i pazio na nju kao na vlastito dijete. Nakon nekog vremena, dogodilo se nešto čemu se nije nadao.

Njegov prijatelj pronašao je još jednu bebu vjevericu koja je ostala bez majke nakon uragana. Jack je odlučio udomiti i nju. Nazvao ju je Daisy. Kada su Petunia i Daisy dovoljno ojačale, znao je da je došlo vrijeme da ih pusti u prirodu. Petunia je bila spremna i brzo je odlepršala u divljinu, no za Daisy je taj korak još uvijek bio prevelik. Zavukla se pod Jackovu majicu i jasno mu dala do znanja da mora još malo čekati.

Nakon nekog vremena, Daisy se odvažila i prepustila prirodi. Obje se životinjice svakoga dana vraćaju ispred svog doma kako bi se zahvalile čovjeku koji ih je othranio i spasio im život. Ovakve nam priče dokazuju da su životinje puno emotivnije i svjesnije nego što mi mislimo. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više