Dečki iz susjedstva pomažu napuštenim psima

Woff Woff

PASSION kalendar čijom kupnjom pomažete napuštenim životinjama je samo jedan od načina da učinite dobro djelo.

Morana Barbara Lučić, idejni začetnik kalendara, kaže: "Kao professional dog lover, odmalena sam jako vezana za pse i misija mog života je da stalno nalazim nove načine kako bih njihove živote učinila sretnijima i kvalitetnijima.

Razmišljala sam kako bih u sklopu svog projekta Woff Woff  pomogla potrebitim psima i došla sam na ideju za izradu ovog kalendara. Cilj kalendara je prikupiti sredstva za pse, a uljepšati svakodnevicu svakome tko ga kupi.

Želja i cilj mi je da se osjeti sreća i osmijeh na licu spoznajom da smo pomogli našim najvjernijim njuškicama svaki dan, svaki puta kada se pogleda ovaj moj kalendar s jedinstvenim modelima, kako četveronožnim, tako i dvonožnim."

Naime, na kalendaru se nalazi samo jedna poznata osoba, glumac Ozren Opačić, a sve ostalo su "dečki iz susjedstva". Na ovaj način Morana Barbara je htjela približiti odnos ljudi i pasa tako da ne moraju uvijek poznati biti ti koji će aktivirati ostale da se uključe i zapravo osvijestiti ljude da svi mogu pomoći napuštenim životinjama na svoj način.

"Moj izbor za donaciju je Udruga S-PAS koju vodi Gloria Malin. Od kada sam prvi puta upoznala Gloriju prošle godine, prepoznala sam u njoj sebe u mlađim danima.

Velika ljubav i posvećenost životinjama, ali i ogromna žrtva i borba uz to, vrline su koje izrazito cijenim", rekla je Morana Barbara.

Za sve informacije gdje možete nabaviti kalendar i tako pomoći psima pod skrbi Udruge S-pas, javite se na Facebook profil Woff Woff ili Udruge S-pas

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više