Dizajnirani privjesci za pse koji se slažu s vašim zaručničkim prstenom

Foto: 123rf (fotgrafija ne prikazuje stvarni proizvod)

NOVI modni trend oduševio je ljubitelje pasa.

Naime, od sada vlasnici pasa na jedinstven način mogu svoje ljubimce uključiti u najbitnije trenutke života, a jedan od njih su svakako zaruke.

Svjetski poznata zlatarna Taylor & Hart predstavila je novu kolekciju psećih privjesaka, posebno dizajniranih kako bi se uskladili sa zaručničkim prstenom, piše Daily Star.

"S obzirom na to da nije rijetkost vidjeti vlasnike i pse kako usklađuju pidžame, frizure, naočale... Zašto ne bi imali i usklađen komad nakita?" zapitali su se iz zlatarne.

"Znamo koliko su psi važni obiteljima i parovima i razumijemo da je veza koju imaju s njima jednako važna kao ljubav prema svom partneru i drugim ljudima", kazala je direktorica dizajna Taylor & Hart, Kate Earlam-Charnley.

"Nevjerojatno sam ponosna što lansiramo ovaj potpuno novi proizvod jer naši četveronožni prijatelji zaslužuju zasjati jednako kao i mi", dodala je. 

Cijene ugraviranih oznaka za pse ipak nisu jeftine. Naime, prosječna cijena je oko 500 dolara, što je oko 1130 kuna.

Možete sami odabrati oblik pločice, metalnu obradu i dizajn, a također dizajniranje možete prepustiti nagrađivanom timu dizajnera tvrtke Taylor & Hart.

Pročitajte više