Dječak iz Srbije dirnuo regiju svojim oglasom: "Izgubio sam mačku, puno mi nedostaje"

Foto: Facebook

OGLAS dječaka iz Srbije preplavio je internet. Dječak iz srpskog naselja Batajnica (smještenog u općini Zemun) polijepio je plakate o svojoj nestaloj mački. Zamolio je susjede za pomoć kako bi je pronašli.

Nudi i novčanu nagradu

"Poštovane komšije, izgubio sam mačku, odaziva se na ime Marina. Mnogo mi nedostaje, ne mogu učiti. Marina je zlatno-smeđe boje, bez ikakvih šara i tufni, ima smeđe oči i stara je oko tri mjeseca", napisao je dječak u oglasu.

Zamolio je sve ako je vide da ga pozovu, a nudi i novčanu nagradu od 2200 dinara (oko 18 eura). Oglas je objavljen na Facebook stranici Dobro sam.

Dečak iz Batajnice nudi nagradu onom ko pronađe mačence, onoliko koliko je skupio - 2.200 dinara. 😭 Ako znate gde je,...

Objavljuje Dobro samPetak, 22. prosinca 2023.

Ispod objave skupilo se mnogo komentara, a njegov oglas podijelilo je više od tisuću ljudi koji se nadaju da će dječak pronaći svoju ljubimicu.

"Ja dajem nagradu 50 eura tko mu pronađe mačku", "Duša mila, toliko je skupio za voljenu mačku. Batajnica, Beograd, ljudi, pomozite djetetu i nagradite ga što je ovako milo", "Srce medeno, to mora da mu je sva ušteđevina", komentiraju ljudi.

Pročitajte više