Djevojčica se rasplakala kad je ponovno vidjela svog nestalog psa

Foto: Matt & Laura Wallace

DJEVOJČICA i njena obitelj dočekali su sretan završetak koji su silno željeli. Manje od tjedan dana nakon što je mala Madison Wallace ostavila srceparajuću poruku na internetu u kojoj je ljude molila da joj pomognu u potrazi za nestalim psom, djevojčica ga je ponovno vidjela, a prvi susret je bio vrlo emotivan. Ovo je video koji je njena obitelj objavila na Facebooku kad su izgubili svog ljubimca:

Djevojčica je očito bila jako potresena i htjela je svog psa Buddyja vidjeti što prije. U roku od samo nekoliko dana, video je postao viralan na internetu i vidjelo ga je preko 11 milijuna ljudi. Na svu sreću, video se doista isplatio jer ih je u subotu kontaktirala žena koja je pronašla Buddyja. Pronašla ga je iste noći kad je nestao te ga čuvala kod sebe na sigurnom te pokušavala pronaći vlasnike.

Buddy je opet dio sretne obitelji, a ova priča dokazuje da je čipiranje pasa vrlo važno. Nestali psi često svoje vlasnike nikada više ne vide jer osobe koje ih pronađu ne znaju tko im je vlasnik. Mala Madison je imala sreće što je njen video postao viralan na internetu, inače ni ona nikad više ne bi vidjela svog prijatelja na četiri noge.

Pročitajte više