FOTO Bono hitno treba vašu pomoć, odrezali mu šapicu i ostavili ga na kiši i snijegu

Foto:Irinea Habek

PRIČA o malenom štencu crnog labradora, starom tek mjesec dana, zasigurno će mnogima natjerati suzu na oko i omekšati i najtvrđe srce. Priča je tužna i šokantna, no nažalost istinita i djelo ruke čovjeka.
 

Sama pomisao na činjenicu da je malenome odsječena šapica i rep baca u očaj, no nažalost to nije sve.


 
Mali Bono ležao je tako skoro TJEDAN DANA, odrezane šapice i repa POTPUNO SAM U OGROMNIM BOLOVIMA. Pokušajte zamisliti kako mu je bilo. I po kiši i po snijegu, sam na otvorenom pored nekog kontejnera. Prestrašen, promrzao, gladan i žedan. Zamislite taj strah, te bolove, samoću, tugu i jad.
 
Suze i očaj savladaju u trenu.
 
Čudo je da je uopće preživio, s toliko izgubljene krvi, a tako maleni. Bacili su mu par kockica čokolade pored njega. Da se nahrani, jadan. Nije htio.
Čekao je u tišini da se netko smiluje. 



A kad je napokon netko došao, u tišini je čekao što će se dogoditi. I strpljivo gledao tim svojim crnim očima u nadi za pomoć. Ni glasa nije pustio. Čak ni kad su mu pregledavali nogicu.

Maleni se mora prvo stabilizirati par dana, a nakon toga slijedi amputacija nogice, rehabilitacija te oporavak uz kvalitetnu hranu i puno ljubavi i pažnje. 

Nakon operacije potreban je smještaj u kući na toplome za brz oporavak te naravno dom s divnim ljudima koji će mu dati ljubav za cijeli život koji je tek pred njim. 


Patnji je došao kraj. Ovaj mali život će sretno živjeti ako mu zajedno svi pomognemo.

Pomozimo Bonu zajedno!

Pomoći možete:

- donacijom hrane
- novčanom donacijom za podmirenje troškova operacije i oporavka
- smještajem nakon operacije
- i naravno - udomljenjem.

Za sve informacije i priključenje u grupu podrške malom Bonu možete pisati u inbox Irinea Habek na fb ili na mail irinea_habek@hotmail.com

Za donacije troškova operacije i ostalih veterinarskih troškova:

S obaveznom naznakom - "Za Bona"
ERSTE BANKA ZAGREB
IRINEA HABEK
IBAN HR8624020063205032419
SWIFT  ESBCHR22

Adresa: Mikuliceva 24, Zagreb

PAY PAL
Udruzenjemedasabac@gmail.com

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više