FOTO Ovaj pas ostao je potpuno sam, pomozimo mu pronaći dom

Foto : Facebook

PIMPI je pas koji je ostao sasvim sam, nema ni dom, niti vlasnika. Pimpi je pas od 9 godina koji je čitav svoj život imao dom iako je živio s beskućnikom Đurom. Malo ljudi danas shvaća što zapravo znači imati dom! Pimpi je čipiran i cijepljen i jeo je samo superpremium hranu, a ako je vani padala kiša i nije imao kaputić, imao je kabanicu od vrećice dok je Đuro kisnuo.

Pimpi i Đuro su bili nerazdvojni i najbolji prijatelji. Nisu imali skoro ništa, ali opet su imali sve. Kada je Đuro prvi put završio u bolnici, Pimpi je završio u azilu gdje je ostao dok se Đuro nije oporavio i odmah došao po njega. Kada je Đuro drugi put završio u bolnici, ovaj dragi pesonja lutao je tužan ulicama sve dok njegov čovjek ponovno nije došao po njega. I opet su bili sretni, zajedno sami i u neimaštini.

Đuro je nažalost preminuo, a Pimpi je ostao potpuno sam, izgubljen i tužan. Pomozite da ovaj pesonja pronađe novi dom jer azil za njega nije rješenje. Podijelite barem priču, možda mu se ipak posreći i pronađe dom koji mu je potreban i ljude koji će mu kao i Đuro pokazati što je ljubav i prijateljstvo. Sve što vas zanima u vezi Pimpija možete saznati na kontakt broju 091/6300476

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više