FOTO Starija kujica je izbačena ispred skloništa u vreći za smeće

Foto: Frosted Faces Foundation

BLACKIE je kujica koja ima deset godina i tumor na repu koji krvari. Njeni "vlasnici" su je izbacili, a zamotali su je u vreću za smeće jer nisu htjeli da im zakrvari auto. Dovezli su je do skloništa, ostavili i jednostavno otišli kao da se radi o nekoj stvari, a ne o kućnom ljubimcu s kojim su proveli deset godina.

Kujica je smještena u medicinski dio skloništa jer je bila u prilično lošem stanju, no srećom su volonteri uvidjeli njenu priču pa je ubrzo premještena u privremeni dom. Bez obzira na sve što je do sada prošla, Blackie je i dalje prijateljski raspoložena prema svima.

Volonteri su primijetili koliko je nesigurna kod maženja, a znaju da je to znak da joj ljubav i maženje nisu dugo bili uzvraćeni. Volonter Smišek ju je očetkao i okupao, odrezao preduge nokte i pripremio joj večeru. Blackie je uživala u svakoj pruženoj pažnji, no na njoj se vidjelo da je boli.

Kujica će uskoro ići kod veterinara kako bi dobila svu potrebnu medicinsku skrb. Trenutno se nalazi pod skrbi Frosted Faces Foundation, a mi se nadamo da će biti bolje sada kada je okružena ljudima koji je vole.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više