FOTO Umjesto vjenčanim buketima, odlučili su svoje vjenčanje "ukrasiti" spašenim štencima

Foto: Rebecca Lynne

BECKY i John bili su usred planiranja vjenčanja kada je njihov susjed putem Facebooka tražio pomoć oko štenaca koje je pronašao u jednom dvorištu. Kada su zamijetili njegov Facebook post, pomislili su da mogu malcima pružiti privremeni dom jer su već imali iskustva u odgajanju malenih životinja. "Odgojili" su malene praščiće i telad pa su zaključili da im ovo sigurno neće biti problem. Najprije su uzeli dva psića iz legla, a kada ostalima nisu mogli pronaći domove, odlučili su uzeti ih sve.

Malci su bili uključeni u sve njihove obaveze oko vjenčanja. Čak su ih vodili i u nabavke jer su bili premali da bi ostali sami doma. Nakon nekog vremena došli su na ideju da ih uključe i u samo vjenčanje. Odlučili su da neće kupovati cvijeće i nositi bukete, već da će umjesto toga u rukama imati psiće. Fotografije su ispale preslatko i, zahvaljujući njima, psići su u vrlo kratkom roku pronašli stalne domove. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više