FOTO Upoznajte najslađeg prodavača ribe u Vijetnamu

Foto: Le Quoc Phong

NA ULICAMA Vijetnama postoji jedan potpuno neobičan prodavač ribe, potpuno bez konkurencije. Zbog svog atraktivnog izgleda, vjerujemo da bi i vas mogao natjerati da kupite i običan pijesak. Ovaj zgodan prodavač ribe ima i unikatno ime Dog, a zapravo se radi o jednom vrlo posebnom mačku.

Njegov vlasnik Le Quoc Phong ima poseban odnos s njim i svaki dan zajedno idu na tržnicu. Njih dvoje su dobitna kombinacija, posebno zbog činjenice da mačak na posao voli ići dotjeran. Mačak Dog zapravo ima idealan posao - osim što se bavi prodajom ribe, uvijek može i isprobati je li ono što prodaje uistinu dobra roba.

Dog je postao pravi celebrity na tržnici Hai Pong, čak je uspješan i u prodaji drugih prehrambenih namirnica, a kada završi sa svojim poslom, njegov čovjek mu skine radno odijelo i uredi ga. Dog je zapravo pravi modni mačak, u što se možete i sami uvjeriti.

Dog ima i slobodne dane, kada može opušteno uživati i biti samo običan mačak - iako on nikako nije samo običan. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više