VIDEO Mačji raj: Ovako izgleda dom po mjeri svake mačke

Foto: Facebook/Goldtatze Katzenzimmer & Naturkratzbäume

 IAKO nikad nije bio ljubitelj mačaka njemačkog stolara Stefan Hoffmana sudbina je spojila s jednom macom koja mu je potpuno promijenila život.

O čemu se radi sam Hoffman objašnjava na web stranicama svoje tvrtke koja se bavi dizajniranjem i proizvodnjom namještaja za mačke.

Bilo je to prije osam godina, kad su djevojka i on bili u potrazi sa stanom. Isti su pronašli, ali s njim neočekivano dobili i mačka Moglija.



Naime, iako se njegov vlasnik zajedno s ljubimcem preselio u drugi stan iste zgrade Mogli je svaki trenutak koristio da se ušulja u svoj stari stan.

Bio je toliko uporan da su ga novi vlasnici stana počeli prihvaćati kao svog, a mačke su im se toliko uvukle pod kožu da su Hoffman i njegova djevojka uskoro nabavili još jednu mačku koju su nazvali Tiggi.

Nezadovoljan ponudom i kvalitetom krevetića, penjalica, grebalica koje se prodaju u većini pet shopova Hoffman koji je po zanimanju stolar Tiggiju je odlučio sam napraviti namještaj.



Za kraj napišimo kako je Hoffman, kako bi i ostalim kućnim mačkama koje nikad ne izlaze iz svojih domova omogućio da zadovolje potrebe za penjanjem i skakanjem te istovremeno osim kalorija troše i svoje kandže osnovao tvrtku koja se bavi dizajniranjem i proizvodnjom namještaja po mjeri svake mačke.

Pročitajte više