Gluhi pit bul koji je spašen iz borbi postao opčinjen surfanjem

Screenshot

PIT BUL je spašen iz borbi i od tužnog života te je za njega počela nova priča. No ta priča nikako nije postajala ona prava. Naime, više je puta bio udomljen, no vraćali su ga jer je imao problema s ponašanjem, a svi su očekivali da će iz skloništa dobiti psa koji je poslušan i sve zna.

Liz je došla u sklonište i on je odmah počeo ispuštati čudne zvukove, a ona je znala da ga mora bolje upoznati i pružiti mu priliku za sretan život. Dobio je ime Mr. Breakfast, a s obzirom na to da je bio korišten u borbama pasa, ima užasno odrezane uši i istrošene zube te je uz sve to i gluh.

Liz ima iskustva sa psima koji su gluhi i polako je krenula njihova priča. Mr. Breakfast je imao problema u ponašanju jer nikad nije prošao trening niti je imao osobu koja mu se htjela posvetiti i baviti se njime kako treba. Sve do trenutka kada je postao novi Lizin prijatelj.

Ona je s njim radila sve kako bi bio sretan, a kad je čula za surfanje za pse, odlučila je i to probati. Mr. Breakfastu to se odmah svidjelo i od tada je postao opsjednut surfanjem pa svaki dan jedva čeka ponovni odlazak na plažu.

Ova ga je aktivnost još više zbližila s Liz i postao je doista sretan pas. Liz kaže da kad je sretan, ispušta čudne zvukove, a što su više zajedno, on se više glasa.

Svatko zaslužuje priliku za sretan život, a ovo je dokaz da se i psi koji su imali tešku i traumatičnu prošlost mogu resocijalizirati i biti sretni, dobri psi i čovjeku najbolji prijatelji.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više