Hrabri pas zaštitio je vlasnika te zadobio teške ozljede od provalnika

Foto: Facebook

HRABRI pesonja Rex spasio je svog 16-godišnjeg vlasnika od provalnika koji su bili naoružani. Dječak je primijetio nepoznati auto parkiran ispred kuće i dvojicu nepoznatih ljudi kako ulaze u kuću. Otrčao je na kat i skrio se u ormar. Rex se za to vrijeme spustio u prizemlje i dočekao provalnike. Napao je jednog od provalnika, a zatim se čulo deranje.

Napadnuti provalnik govorio je drugom da ga pas napada te da ga spriječi u tome. Rex je zadobio teške ozljede, provalnik je u njega pucao pištoljem. Nakon toga, provalnici su pretraživali sobe, a kada su došli do sobe u kojoj se krio dječak, Rex je posljednjim snagama dotrčao do sobe i napao ih.

Provalnici su pobjegli, a dječak se usudio izaći iz ormara tek nakon sat vremena. Kada je shvatio da je njegov pas još uvijek živ, bio je presretan. Rex je odmah morao na hitnu operaciju, no oporavlja se i neće imati nikakvih težih posljedica. Ova je priča pravi dokaz da je pas čovjekov najbolji prijatelj koji ga neće napustiti ni u najtežim situacijama. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više