Humanitarni koncert za napuštene njuške

Foto: Udruga Indigo, 123rf.com

Uz predstavljanje rada Udruge i nezaobilaznu najfiniju tortu Petre Jelenić, proslavu rođendana će uveličati i glazbeni program. Proslava rođendana i prikupljanje donacija za napuštene životinje pod skrbi Udruge Indigo će se održati 4. 11. 2017. u klubu Hard Place.

U sklopu proslave rođendana Indigovci se nadaju da će se pronaći i poneki rođendanski dar za napuštene njuške, a trenutna brojka životinja za koje skrbe je preko 90 pasa. Ulaz je dobrovoljna donacija ili rođendanski dar za napuštene, zlostavljanje i zanemarene životinje.

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo od osnivanja do danas udomila je preko 800 životinja, pokrenuli su kampanju "Kad se male ruke slože i crna njuška se udomiti može",  sudjelovali u akcijama spašavanja životinja s poplavljenih područja.

Bave se i edukacijom novih i starih vlasnika u sklopu koje su pokrenuli i školicu lijepog ponašanja za sve Indigo udomljene životinje te se bave socijalizacijom i rehabilitacijom pasa. Program počinje u 20 sati i 30 minuta. Nadamo se da ćete doći u što većem broju. 

 
 

Pročitajte više